Tuborg стартира <br>“On Shuffle”<br> с Clean Bandit.

Clean Bandit for Tuborg Open

Tuborg OPEN се завръща за трета година, включвайки носителите на наградата „Грами“ Clean Bandit. До момента триото, състоящо се от Грейс Шато и братята Люк и Джак Патерсън, е издало два албума и продало 44 милиона световни сингъла. Групата е работила с артисти като Шон Пол, Зара Ларсън, Деми Ловато, Крейг Дейвид, KYLE, Ели Голдинг и много други.

Програмата Tuborg Open използва музиката като платформа, която окуражава хората да бъдат „отворени за повече“ и да оспорват нормата за общоприетото и заобикалящото ги, с което са свикнали. В света на музиката това е моментът, когато пуснем плейлиста си “on shuffle” и се отворим към неочакваното и разнообразието около нас.

Тази година Туборг покани Clean Bandit и всички техни фенове да активират своя „shuffle mode” и да потърсят ново вдъхновение, откривайки и работейки с нови артисти. Триото, чийто музикален стил е смесица от различни музикални жанрове като класически, поп и електро, са се затвърдили като една от бандите партниращи си най-често с други артисти. Това ги прави и перфектният избор за този проект – Tuborg OPEN.

Tuborg X clean bandit

„Като артист е много важно да си отворен към нови начини за създаване на музика. Желанието да опитваш нови неща е ключово за партнирането и е нещо, което се опитваме да правим още откакто сформирахме Clean Bandit.“

Люк Патерсън (Clean Bandit)

В Украйна, Сърбия, България и много други държави, местни артисти, избрани от бандата, ще работят по вече съществуващо парче на Clean Bandit като направят своя версия, вдъхновени от оригинала и неговото въздействие. Описвайки възможността да си партнира с нови артисти, Люк Патерсън казва: „Като артист е много важно да си отворен към нови начини за създаване на музика. Желанието да опитваш нови неща е ключово за всяка колаборация и е нещо, което се опитваме да правим още откакто сформирахме Clean Bandit. Развълнувани сме, че тази кампания ни предоставя възможността да работим с други артисти по света и очакваме с нетърпение да споделим тези преживявания с някои наистина талантливи музиканти.“

Върнете се отново тук по-късно през годината, за да чуете всички парчета създадени под платформата на Туборг OPEN това лято.