Фондация "Туборг" - обществото е нашият бизнес

Tuborg_Foundation_crowd1.jpg

Да даваш на обществото нещо в замяна е дълбоко залегнало в начина, по който скандинавците правят бизнес. В мига, в който нашето пиво взе да се носи по целия свят, ние започнахме да търсим как да помогнем на повече мечтатели да изпълнят мечтите си. През 1931 г. създадохме Фондация "Туборг", за да подкрепяме доброволчески инициативи, които могат да доведат до положителна промяна в обществото, от редиците на най-обикновените хора. Това винаги е било страхотно пътуване и научихме едно: музиката има особена сила да събира хората, да строи мостове и да променя нашите общности.
 
И до ден днешен Фондация "Туборг" все още получава ежегодно 30% от нашите дивиденти. От началото на своето съществуване е предоставила над 900 млн. датски крони на повече от 15 500 проекта. Избрали сме някои от най-новите инициативи, в които музиката има специално място, но постоянно работим по вълнуващи нови инициативи. Така че върнете се скоро, за да разберете най-новото!

"Във Фондация "Туборг" вярваме в общността. Като работим заедно за обща кауза, можем да разширяваме граници и да градим нещо ново.  В полза на участници и общество”.

Виж всички проекти тук: tuborgfondet.dk

Tuborgfondet-Logotype-Red-RGB.jpg