Туборг музика: когато бирата е най-добрият приятел на музиката

Eclectic moniker2.jpeg

Туборг прави нещо за музиката и музиката прави нещо за Туборг. Най-добри сме, когато сме заедно. На живо. Лайв. С публика, на която музиката е в кръвта, точно като нас. Публика, която знае, че музиката трябва да се изживява лайв, едната ти ръка с ледено изстуден туборг, а другата държи ръката на добър приятел.

През 1979 г. Туборг започна да подкрепя Джазфестивала в Копенхаген. Малко по-късно, през 1983 г., организирахме първия Зелен концерт, който оттогава насам се утвърди като ежегодно събитие от поредица еднодневни музикални фестивали.
През 2002 г. Туборг става стабилен партньор на фестивала Роскиле, най-големият в Скандинавия.

Има много други съвместни инициативи с най-големите фестивали и локации в страната. Всеки път, когато се отправяте на музикално събитие в полето, можете спокойно да заложите гумените си ботуши, че Туборг ще е там.
  
Музикална помощ (Musikhjælp)


Освен подкрепа за утвърдени фестивали и локации, спонсорираме и млади музиканти.
Като начинаещ музикант, можеш да имаш енергията и либидото на рокзвезда, но не и чековата книжка на рокзвезда. Задайте: Tuborg Musikhjælp - уебсайт, в който музикални групи могат да кандидатстват за съдействие за свои изяви на живо, така че да работят повече по музиката си и по-малко да се занимават с организационни дейности. Всяка година над 100 групи правят турнета с подкрепата на Туборг.

  • Source: Tuborg Musik